Spinatknödeln to the rescue! – eller Etappe 3 av Gore-Tex Transalpine-Run

image

Vi har ankommet Samnaun etter den hardeste etappen hittil, og antagelig den verste hele uken. Det er ihvertfall viktig mentalt å påpeke at det verste er over, men etter 3000 høydemeter er det lett å tro det også.

image

image

Spinatknödeln? Nå som restitusjon er viktigere enn det meste annet, er det selvsagt viktig å få i seg nok sikringskost, og jeg må si at gårsdagens Knödel-trio på bildet var rett valg, det ga definitivt en bra start på dagen derpå, gjennom alpemelkesjokoladelandskap.

image
image

image

Ellers begynner det å bli sent på kvelden her i Samnaun, etter nær åtte timers løping, spising, spising og uvurderlig massasje av en veldig vond og stiv skinnlegg. Og selv med startskudd først kl 0800 blir det tidlige morgener, så jeg rekker ikke å skrive så mye mer i denne omgang (nettbrett er et noe tungvint verktøy tross alt) men legger ved noen bilder og kommentarer, og henviser ellers til vår lagblogg på Dagens Næringsliv – DN Aktiv og til arrangørens oppsummering av dagens etappe.

image

For øvrig var Ischgl – som vi løp igjennom halvveis – under ombygging på grunn av ny tunnelbane, så vi måtte løpe under sentrum. På rullende fortau. Hva sier Strava til det segmentet, mon tro?
image

Vi løp ikke over denne, men den er jo fin, da.
image

image

image

image

image

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s