Etappe 5, motbakkeløp- 6 km, 954 høydemeter

Klar for start, etter teiping av legger og vannblemmer!

image

Etappen var kjent nok, siden vi løp den ned som avslutning i går, men det var veldig stor forskjell å løpe den opp. Til det bedre! Gradvis etter som meterne gikk unna, vek også smertene i skinnleggen, og lårmusklene som ikke hadde blitt utfordret ennå, kunne endelig ta i et ordentlig tak.

image

Motbakkeløp er alltid morsomt, og med Alpene som bakgrunn og et flott arrangement rundt, er ikke dette noe unntak.

Det ble noen brattbakker med rask gange, men på den siste kilometeren var det ikke annet å gjøre enn å lange ut. Endte på ca 1 time og 6 minutter, med masse overskudd. Og det trengs, så den betente leggen skal få lege seg mest mulig før sirkuset starter igjen i morgen tidlig.

image

Ellers er det i dag 25 grader og ikke en sky, med andre ord en perfekt setting for en hviledag i den tradisjonsrike badebyen Scuol, kanskje med et besøk i de varme kildene. Skjønt jeg trenger å prioritere ising av leggen, først og fremst, for å forhindre at en overbelastning blir til en infeksjon.

Etappen er for øvrig lagt slik opp at teten starter sist, så alle vi tregere kan få sett dem, og i dette øyeblikk løper Tofol Castaner Bernat i Team Salomon International I inn på en fantastisk tid på såvidt under 41 minutter – 40:57! Jeg føler selv at jeg kanskje kunne vært god for 50, men 40 er drøyt. Dette er løpere i verdenseliten, og det er helt klart morsomt og motiverende å få løpe med dem!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s