Svar eller ikke svar fra NFIF?

I det minste er det kanskje et slags svar som kan være begynnelsen på mere dialog – se Friidrettsforbundet tar til motmæle

lite imøtekommende vis har NFIF til slutt bestemt seg for å prøve å gi noen svar på kritikken om lisensovergrepet. Lite imøtekommende først og fremst fordi det nå er Kondis som skal utpekes som den stygge ulven, og fordi ingen av argumentene i dette svaret overhodet er oppdatert i forhold til den forrige oppramsingen av påstander om at de vil alle vel, og alle tar feil når de mistror og motarbeider NFIF.

Men å fokusere på å si at Kondis er urimelige? Når det spredt over hele landet (ref deres egen referater, og i tillegg avisinnlegg og blogger den siste tiden) stort sett er minst like lite velvilje til NFIF å spore?

Kjetil Haldeskor, det der faller på sin egen urimelighet – og der har dere vel hele problemet deres.

Mitt inntrykk, og kanskje manges med meg, er at NFIF unnlater å svare på alle de vanskelige spørsmålene som stilles fra både enkeltpersoner og klubber, og dere nå skal peke ut Kondis som hovedmotstander, mens Kondis i praksis har gjort lite hittil (men forhåpentligvis mye mer framover, i samarbeid med både klubber og mosjonister, mot lisensovergrepet).

Kan vi nå forvente en ærlig og reell dialog med NFIF, på Kondis sine forumsider? Hvis nei, Haldeskor; hvor er det rette stedet for klubber og mosjonister å få forbundet i tale?

Rune Log fra Bryne Friidrettsklubb har vært først til å ta opp dialogen på linken nevnt over:
http://forum.kondis.no/viewtopic.php?f=3&t=2767

Kort spurt:

1. Forsikring: NFIF, se meg inn i øynene og fortell meg at det som har blitt oppsummert på nettet om hvorfor forsikringen deres er et dårlig argument, ikke stemmer. Et (og kun ett; det er i det siste lagt ut mange flere) eksempel på det er lagt ut av Hverdagsmosjonist her.

2. Lage gode arrangementsløsninger: Kan dere vise til noen som helst andre enn de av dere som la fram forslaget i mars, som er enige i at disse nye løsningene er ønsket eller trengs? Hvis ikke, er de da ikke bare påskudd?

3. Styrke aktiviteten i norsk friidrett: Se bare Runes innlegg, og mange andres – basert på tidligere erfaring har dere ikke troverdighet til og ønske om å ta dere av mosjonsidretten. Og så skal mosjonsidretten istedenfor bære dere? Ingen kan sannsynliggjøre at inngrepet deres styrker og ikke svekker friidretten i Norge.
Selv oppsummeringen fra Tingvedtaket indikerer at NFIF har til hensikt å oppføre seg som en bulldoser til de får viljen sin. Mens for NFIF regner jeg med at den i stedet beviser at de har rett på alle punkter?

Kjetil Haldeskor – hvorfor angripe Kondis når det egentlig er mosjons-Norge og deres egne klubber dere sloss mot?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s